Notice: Undefined index: HTTP_ACCEPT_LANGUAGE in /home/qrmenucom/public_html/menu/themes/menu/includes/header.php on line 8

Finishing Touch Olive Oil 250 ml
180 TL

Erken Hasat Soğuk Sıkım / 250 ml


Sıcak ve soğuk yemeklerinizde lezzet artırıcı bir son dokunuş yapmanız için Zivane ile ürettiğimiz Son Dokunuş Zeytinyağı, Bandırma’nın Edincik yöresine özgü Edincik Su zeytinlerinden elde edilir. Limitli üretim zeytinler, dalından elle koparılarak 18 saat içerisinde 27 °C’de soğuk sıkım yöntemiyle sıkılır, şişelenir. Edincik Su zeytini, yüksek su oranına ulaştığında şişerek özgün tadını alır. Son dokunuş lezzeti olarak kekremsi ve yumuşak bir aroma sunar.

Tat Notası: Balzamik, hindiba, badem, mango, kırmızı biber
Damakta Kalan: Yüksek meyvemsilik, dengeli acılık ve yakıcılık
Koku: Meyvemsi, yeşil zeytin, çimen
Maksimum Asidite: %0.8
Polifenol: 346 mg/l
Lokasyon: Edincik, Bandırma - Zivane

Son Dokunuş Zeytinyağı ile salata, meze, makarna, patates, pizza gibi sıcak ve soğuk yemeklerin üzerine lezzet artırıcı son dokunuş yapabilirsiniz.

_____

Early Harvest Cold Pressed / 250 ml


Finishing Touch Olive Oil, which we create in collaboration with Zivane as a flavor-enhancing for hot and cold meals, is made from Edincik Su olives that are unique to the Edincik region of Bandırma. Olives are hand-picked from their branches, pressed at 27°C with the cold-press method and bottled within 18 hours. When the Edincik Su olive reaches a high water content, it fattens and acquires its unique flavor. As a finishing touch, it proposes a somewhat acrid and soft aroma.

Tasting Notes: Balsamic, chicory, almond, mango, paprika
Palate: High fruity, low bitter and pungent
Scent: Fruity, green olive, grass
Maximum Acidity: 0.8%
Polyphenol: 346 mg/l
Location: Edincik, Bandırma - Zivane

You can drizzle Finishing Touch Olive Oil to boost the flavor for hot and cold dishes such as salads, appetizers, pasta, potatoes or pizza.