Notice: Undefined index: HTTP_ACCEPT_LANGUAGE in /home/qrmenucom/public_html/menu/themes/menu/includes/header.php on line 8

Finishing Touch Olive Oil
300 TL

Son Dokunuş Zeytinyağı

Erken Hasat Soğuk Sıkım / 500 ml


Sıcak ve soğuk yemeklerinizde lezzet artırıcı bir son dokunuş yapmanız için Zivane ile ürettiğimiz Son Dokunuş Zeytinyağı, Bandırma’nın Edincik yöresine özgü Edincik Su zeytinlerinden elde edilir. Limitli üretim zeytinler dalından elle koparılarak 18 saat içerisinde 27 °C’de  soğuk sıkım yöntemiyle sıkılır, şişelenir.

Edincik Su zeytini, yüksek su oranına ulaştığında şişerek özgün tadını alır. Son dokunuş lezzeti olarak kekremsi ve yumuşak bir aroma sunar.


Tat Notası: Balzamik, hindiba, badem, mango, kırmızı biber

Damakta kalan: Yüksek meyvemsilik, dengeli acılık ve yakıcılık

Koku: Meyvemsi, yeşil zeytin, çimen

Maksimum Asidite: %0.8

Polifenol: 346 mg/l

Hasat / Lokasyon: Kasım 2020 / Edincik, Bandırma


Son Dokunuş Zeytinyağı ile salata, meze, makarna, patates, pizza gibi sıcak ve soğuk yemeklerin üzerine lezzet artırıcı son dokunuş yapabilirsiniz.


Son Dokunuş Zeytinyağı’nın şişesi, doğaya karşı bilinçli bir yaklaşımla yeniden kullanmak isteyeceğiniz, özgün yorumlara açık objeler olarak düşünülür, tasarlanır.


Nitelikli Yağ
Düşük asiditeli erken hasat zeytinyağı; vücudun enerjisini korur, sindirim sistemini düzenler, metabolizmayı hızlandırır, sinir sistemini destekler.


Antioksidan

İçeriğindeki yüksek polifenol sayesinde antioksidan kaynağıdır. Kolesterolün dengede tutulmasını sağlar, bağışıklık sistemini güçlendirir. 


Yenilenme

A, D ve E vitamini bakımından zengin olup vücut hücrelerinin yenilenmesini ve korunmasını sağlar. Cildinize, gözlerinize ve saçlarınıza parlaklık verir.